Prijsvraag Het Verlangen

Geplaatst: door de redactie

De regisseur van films als Alles Is Liefde, Alles Is Familie en Publieke Werken komt met Het Verlangen, een nieuwe komedie met Chantal Janzen in de hoofdrol. De film verschijnt donderdag 23 maart in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur September Film vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een pakket met daarin de DVD's van Alles Is Liefde en Alles Is Familie en het boek Het Verlangen bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte (Janzen) met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc (Gijs Naber) en Boudewijn (Alex Klaasen) direct mogelijkheden. De uitgeverij verkeert in zwaar weer waardoor een succes zeer welkom is. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman (Peter Bolhuis), de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman - hoe goed zijn boek ook is - weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Het Verlangen, vanaf donderdag 23 maart in de Nederlandse bioscopen, en het pakket met de DVD's van Alles Is Liefde en Alles Is Familie en het boek Het Verlangen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Het is niet de eerste keer dat regisseur Joram Lürsen werkt met Chantal Janzen. Zo had ze ook een rol in Alles Is Liefde, maar ook in een door Lürsen geregisseerde familiefilm. Hoe heet die in 2010 verschenen film?

Antwoord: Het Geheim.

  • Meedoen aan de prijsvraag