Prijsvraag Het Leven is Vurrukkulluk

Geplaatst: door de redactie

Frans Weisz waagde zich aan de verfilming van Remco Camperts Het Leven is Vurrukkulluk, een verhaal over liefde en verlangen. De romantische film draait vanaf donderdag 25 januari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Just Film Distribution enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Tijdens een heerlijke lentedag zien we twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal ontmoeten we Rosa en Kees, oude geliefden, wiens paden na decennia onverwacht weer kruisen. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Het Leven is Vurrukkulluk, vanaf donderdag 25 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor Frans Weisz is het de tweede verfilming van een roman van Remco Campert. Welk in 1966 verschenen drama, met onder meer Kitty Courbois, was de eerste?

Antwoord: Het Gangstermeisje en The Descendants

  • Meedoen aan de prijsvraag