Prijsvraag Het Doet Zo Zeer

Geplaatst: door de redactie

In Het Doet Zo Zeer schetst Heleen van Royen een portret van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd. De documentaire verschijnt op donderdag 23 februari in de Nederlandse filmtheaters en wij mogen van distributeur Paradiso Filmed Entertainment enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Een portret van zeer dichtbij: Heleen bedient de camera grotendeels zelf. In een periode van ruim een jaar volgt ze haar moeder in alledaagse situaties en in de tocht langs artsen, zorginstellingen en klinieken. Moeilijke beslissingen over verhuizen, over euthanasie en kostbare momenten van samenzijn wisselen elkaar af. Een liefdevolle, herkenbare, pijnlijke en vaak bijzonder grappige ode aan het leven, met dank aan Heleens moeder, mevrouw Breed.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Het Doet Zo Zeer, vanaf donderdag 23 februari in de Nederlandse filmtheaters, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Waar beleefde de documentaire Het Doet Zo Zeer onlangs zijn première?

Antwoord: International Film Festival Rotterdam (IFFR).

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help