Prijsvraag The Guernsey Literary Society

Geplaatst: door de redactie

Michiel Huisman is de mannelijke tegenspeler van Lily James (Cinderella) in de nieuwe film van Four Weddings and a Funeral- en Mona Lisa Smile-regisseur Mike Newell. The Guernsey Literary Society draait vanaf donderdag 26 april in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten voor het romantisch drama weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge charismatische schrijfster Juliet (James) een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen. Daar ontmoet ze de heerlijk excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey (Huisman), de ruige en intrigerende boer die haar de brief stuurde. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliets groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voorgoed.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Guernsey Literary Society, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreven de in 2008 verschenen roman waarop deze film gebaseerd is?

Antwoord: Mary Ann Shaffer en Annie Barrows.

  • Meedoen aan de prijsvraag