Prijsvraag Guardians of the Galaxy Vol. 2

Geplaatst: door de redactie

In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 moet het team vechten om één te blijven terwijl zij samen het mysterie proberen te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. De komische actiesci-fi is vanaf donderdag 27 april te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Walt Disney Company Benelux setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een unieke rugzak én hoofdtelefoon van de film bij! Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (stem van Bradley Cooper) en Baby Groot (stem van Vin Diesel) proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Guardians of the Galaxy Vol. 2, vanaf donderdag 27 april in de Nederlandse bioscopen, en de unieke Guardians of the Galaxy backpack en headphones, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke begin 2016 overleden Britse zanger - waarvan overigens wel het nummer Suffragette City te horen is in de film - had regisseur James Gunn op het oog voor een cameo in Guardians of the Galaxy Vol. 2?

Antwoord: David Bowie.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help