Prijsvraag The Greatest Showman

Geplaatst: door de redactie

Het voor drie Golden Globes genomineerde The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is nu te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een tote bage, notebook en hoofdtelefoon van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

The Greatest Showman is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum (Hugh Jackman). Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht. Naast Jackman zijn onder meer ook Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya in het regiedebuut van Michael Gracey te zien.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Greatest Showman, nu te zien in de Nederlandse bioscopen, en de tote bag, notebook en hoofdtelefoon van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk woensdag 10 januari, donderdag de 11e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke nationaliteit hebben de hoofdrolspeler en regisseur van The Greatest Showman met elkaar gemeen?

Antwoord: De Australische nationaliteit.

Copyright: ┬ę 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.<.span>

  • Meedoen aan de prijsvraag