Prijsvraag The Great Wall

Geplaatst: door de redactie

De Chinese regisseur Zhang Yimou komt met The Great Wall niet alleen met zijn eerste Engelstalige film, het is ook gelijk de grootste filmproductie ooit in China opgenomen. Het actie-avontuur draait vanaf donderdag 2 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

The Great Wall gaat over een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld opkomt voor de mensheid. Matt Damon neemt de hoofdrol op zich en de regie is in handen van Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), één van de meest adembenemende visuele stylisten van onze tijd. Ook Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe en Andy Lau zijn te zien in The Great Wall.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Great Wall, vanaf donderdag 2 februari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat is de titel van de Oscarwinnende remake waarin Matt Damon dezelfde rol speelt als Andy Lau eerder op zich nam in het Aziatische origineel?

Antwoord: The Departed.

  • Meedoen aan de prijsvraag