Prijsvraag Going in Style

Geplaatst: door de redactie

Drie pensionado's komen in Going in Style tot een wanhoopsdaad wanneer hun pensioenfonds de geldkraan dichtdraait. De komedie van Zach Braff, die je onder meer zou kunnen kennen als Dr. John 'J.D.' Dorian in de komedieserie Scrubs draait vanaf donderdag 6 april in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een 'Ivy Cap' van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Oscarwinnaars Morgan Freeman (Million Dollar Baby), Michael Caine (The Cider House Rules, Hannah and Her Sisters) en Alan Arkin (Little Miss Sunshine) zijn de oude vrienden Willie, Joe en Al. Wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze voor het eerst in hun leven van het rechte pad af te stappen. Wanhopig om hun rekeningen te betalen en voor hun geliefden te kunnen zorgen, riskeren de drie mannen alles door te beginnen aan een gedurfde missie om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te beroven.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor #GoinginStyle, vanaf donderdag 6 april in de bioscoop, en de Ivy Cap, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Hij werd een tieneridool door zijn rollen in Bodyguard, Tex, Rumble Fish en The Outsiders en was later ook te zien in films als There’s Something About Mary, Wild Things en Crash. Die laatste film leverde hem bovendien een Oscarnominatie op. In Going In Style speelt hij FBI-agent Hamer. Hoe heet deze acteur?

Antwoord: Matt Dillon.

Copyright: ©2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag