Prijsvraag The Glass Castle

Geplaatst: door de redactie

Oscarwinnares Brie Larson (Room) speelt schrijfster Jeannette Walls in het op haar memoires gebaseerde The Glass Castle. De boekverfilming draait vanaf donderdag 19 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk het boek van Walls bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In The Glass Castle zien we Jeannette Walls (Larson) opgroeien in een unieke familie met een kunstenares als moeder (Naomi Watts) en haar excentrieke vader (Woody Harrelson) die zijn kinderen een fantasiewereld belooft ter afleiding van hun armoede. Samen met haar broer en zussen leeft Jeanette een bewogen nomadenbestaan. Uiteindelijk weten ze zich een voor een te onttrekken aan hun overheersende ouders en vinden ze hun eigen weg. Beïnvloed door haar dysfunctionele en alcoholische vader besluit Jeannette met een vurige vastberadenheid om succesvol te worden op haar eigen manier.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Glass Castle, vanaf donderdag 19 oktober in de Nederlandse bioscopen, en het boek waarop de film gebaseerd werd, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk woensdag 25 oktober, donderdag de 26e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke in 2013 verschenen film van de regisseur van The Glass Castle speelde Brie Larson eerder de hoofdrol?

Antwoord: Short Term 12.

  • Meedoen aan de prijsvraag