Prijsvraag Girls Trip

Geplaatst: door de redactie

Na films waarin een groep vrouwen uit de band springt als Bridesmaids, Bad Moms, Best Night Ever en het onlangs verschenen Girls Night Out, is het nu tijd voor Girls Trip. De komedie van Malcolm D. Lee (The Best Man-films en Barbershop: The Next Cut) draait vanaf donderdag 7 september in de Nederlandse bioscopen - vanaf zaterdag 2 september in voorpremières - en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een zakspiegeltje, een slaapmasker en een reistoilettas van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Vier goede jeugdvriendinnen (Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah) zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar het Essence Music Festival in New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Girls Trip, vanaf donderdag 7 september in de Nederlandse bioscopen, en onderstaand prijzenpakket, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Girls Trip betekent ook de hereniging na ruim twintig jaar van Jada Pinkett Smith en Queen Latifah op het witte doek. In welke film uit 1996 van Fast & Furious 8-regisseur F. Gary Gray waren zij eerder samen te zien?

Antwoord: Set It Off.

  • Meedoen aan de prijsvraag