Prijsvraag Girls Night Out

Geplaatst: door de redactie

Vijf studievriendinnen komen na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. De komedie Girls Night Out draait vanaf donderdag 27 juli in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell en Zoë Kravitz) na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Girls Night Out, vanaf donderdag 27 juli in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Neem ook eens een kijkje op de officiële Facebookpagina van Girls Night Out

In de film Girls Night Out komt ook het nummer I Touch Myself van de Australische rockband Divinyls voorbij. Welke nu zeer bekende regisseur maakte destijds de videoclip voor dat nummer?

Antwoord: Michael Bay.

  • Meedoen aan de prijsvraag