Prijsvraag The Girl on the Train

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Tate Taylor, de regisseur van films als The Help en Get On Up verfilmde de wereldwijde bestseller The Girl on the Train tot de gelijknamige thriller die vanaf donderdag 6 oktober in de Nederlandse bioscopen draait. Wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In The Girl on the Train zien we de gescheiden Rachel Watson (Emily Blunt). Tijdens haar reis ziet ze elke dag een in haar ogen perfect stel; Megan en Scott Hipwell (Haley Bennett, Luke Evans). Dit krijgt snel een keerzijde, Rachel ontdekt iets gruwelijks en de nachtmerrie waar ze in verzeilt raakt blijkt de waarheid, Rachel wordt onverklaarbaar gewond wakker en Megan is vermist. Terwijl Rachel verstrikt raakt in de vermissingszaak, gaat ze zelf op onderzoek uit...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Girl on the Train, vanaf donderdag 6 oktober in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef het succesvolle boek waarop The Girl on the Train gebaseerd is?

Antwoord: Paula Hawkins.

  • Meedoen aan de prijsvraag