Prijsvraag Ghostland

Geplaatst: door de redactie

Na het goed ontvangen Martyrs en The Tall Man kwam de Franse filmmaker Pascal Laugier in april hoogstpersoonlijk zijn nieuwste film Ghostland presenteren tijdens het Imagine Film Festival in Amsterdam. Vanaf 24 mei draait de horrorfilm in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na de dood van haar tante erven Pauline en haar dochters haar huis. Tijdens hun eerste nacht in hun nieuwe onderkomen dringen moordenaars het huis binnen en moet Pauline vechten om het leven van haar dochters te redden. De traumatische nacht drijft de twee zussen nog verder uit elkaar. Beth, de oudste dochter, wordt een beroemde horrorauteur met een perfect gezin en leven in Los Angeles, terwijl haar zus Vera haar trauma niet aankan en ten onder gaat aan paranoïde aanvallen. Zestien jaar later komen de zussen en hun moeder weer bij elkaar in het huis waar Pauline en Vera al die tijd zijn blijven wonen. En opnieuw gebeuren er vreemde dingen in het huis.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Ghostland, vanaf donderdag 24 mei in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Mylène Farmer, Pauline in Ghostland, is naast actrice ook succesvol muzikante. Voor welke single van Farmer regisseerde Pascal Laugier drie jaar geleden de videoclip?

Antwoord: City of Love.

  • Meedoen aan de prijsvraag