Prijsvraag Ghost in the Shell

Geplaatst: door de redactie

Nadat de in 1989 voor het eerst verschenen sciencefiction-manga Ghost in the Shell al in 1995 een animatieverfilming kreeg, kochten Steven Spielberg en zijn productiehuis DreamWorks in 2008 de filmrechten. Donderdag 30 maart verschijnt de door Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) geregisseerde Hollywoodverfilming in de Nederlandse bioscopen. Wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven, krijg je er gelijk een T-shirt en Infuser drinkfles van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In Ghost in the Shell is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Ghost in the Shell, vanaf donderdag 30 maart in de Nederlandse bioscopen, en het T-shirt en Infuser drinkfles van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke film waren Scarlett Johansson en Pilou Asbæk eerder samen te zien?

Antwoord: Lucy.

  • Meedoen aan de prijsvraag