Prijsvraag Get Out

Geplaatst: door de redactie

Get Out is een intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift en is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele. De film is vanaf donderdag 20 april te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Chris (Daniel Kaluuya) een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener) en Dean (Bradley Whitford). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Get Out, vanaf donderdag 20 april in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Allison Williams is in Get Out voor het eerst te zien in een bioscoopfilm. Met welke door HBO uitgezonden televisieserie brak de actrice door?

Antwoord: Girls.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help