Prijsvraag Geostorm

Geplaatst: door de redactie

De schrijver van films als Stargate, Universal Soldier, Godzilla en Independence Day maakt zijn regiedebuut met Geostorm. Het spectaculaire actie-avontuur draait vanaf donderdag 19 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures International Holland enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een zelfroerende mok van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Een reeks onvoorspelbare natuurrampen brengen het voortbestaan van onze planeet in gevaar. Wereldleiders besluiten naar aanleiding van de natuurrampen een netwerk van satellieten te laten bouwen waarmee het weer beheerst kan worden. Maar er gaat iets mis. In plaats van beschermen valt het systeem de aarde aan. In een race tegen de klok moet voorkomen worden dat een geostorm de aarde wegvaagt. Jake (Gerard Butler), een wetenschapper moet er samen met zijn broer Max (Jim Sturgess) voor gaan zorgen dat de storing in het satellietprogramma verholpen gaat worden.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van Geostorm

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Geostorm, vanaf donderdag 19 oktober in de Nederlandse bioscopen, en de zelfroerende mok, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Deze iconische, in Cuba geboren, acteur speelt in Geostorm de rol van de Amerikaanse president Andrew Palma. Wat is de naam van deze acteur die voor zijn rol als Vincent Mancini in Francis Ford Coppola's The Godfather Part III een Golden Globe- én Oscarnominatie kreeg?

Antwoord: Andy Garcia.

Copyright: © 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag