Prijsvraag Game Night

Geplaatst: door de redactie

Jason Bateman (Horrible Bosses) en Rachel McAdams (The Notebook, Dr. Strange) spelen de hoofdrollen in het door John Francis Daley en Jonathan Goldstein geregisseerde Game Night. De actiekomedie draait vanaf donderdag 22 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een dartbord van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels wordt de lat hoger gelegd wanneer Max’s (Bateman) charismatische broer, Brooks (Kyle Chandler), een moord mysterie partijtje organiseert compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped, hoort dat bij het spel... toch? Maar wanneer de zes über-competitieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit ‘spel’, noch Brooks, is wat het lijkt. In de loop van één chaotische nacht bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen. Elke stap leidt weer tot een onverwachtse nieuwe wending. Geen regels, geen puntentelling en geen idee wie alle spelers zijn. Dit wordt óf het leukste spel ooit, óf... game over.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van Game Night

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Game Night, vanaf donderdag 22 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De acteur die Kevin speelt in Game Night is één van de sterren in de sitcom New Girl en was bovendien te zien in de bioscoopfilm Barbershop: The Next Cut. Wat is zijn naam?

Antwoord: Lamorne Morris.

Copyright: ©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag