Prijsvraag Into the Forest

Geplaatst: door de redactie

Ellen Page en Evan Rachel Wood spelen de hoofdrollen in Into the Forest, de verfilming van het gelijknamige boek. De thriller draait vanaf donderdag 19 januari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Just Film enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Nell (Page) heeft de middelbare school bijna afgerond en wil dolgraag gaan studeren. Haar oudere zus Eva (Wood) is een hartstochtelijk danseres. Samen wonen de twee met hun vader (Callum Keith Rennie) in een onherbergzaam deel van Canada, ver van de bewoonde wereld. Op een dag valt plotseling de stroom uit. In de periode die volgt, horen de zussen via de radio de meest angstaanjagende berichten: technologie die niet meer werkt, terroristen en ziektes die vrij spel hebben en gruwelijke geweldsexplosies die overal plaatsvinden.

En dan houdt ook de radio ermee op. De stilte is bijna letterlijk dodelijk. Nell en Eva worden geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid waarin niets meer zeker is. Door slim te improviseren proberen ze hun leven zo normaal mogelijk te houden. Maar naarmate de dagen, weken en maanden vorderen, blijkt dat steeds moeilijker. De band tussen de zussen wordt zwaar op de proef gesteld. Toch zullen ze moeten samenwerken om te overleven...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Into the Forest, vanaf donderdag 19 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef het boek waarop deze film gebaseerd werd?

Antwoord: Jean Hegland.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help