Prijsvraag Flatliners

Geplaatst: door de redactie

In Flatliners, een remake van de gelijknamige film uit 1990, experimenteert een groep geneeskundestudenten met bijna-doodervaringen die duistere gevolgen blijken te hebben. De thriller draait vanaf donderdag 9 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In Flatliners ondernemen vijf studenten geneeskunde (Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton en Kiersey Clemons) een gevaarlijk experiment. Ze willen ontdekken wat er gebeurt nadat je dood gaat en besluiten voor korte tijd hun hart stop te zetten. Hierdoor beleven ze een bijna-doodervaring. Naarmate ze tijdens de experimenten steeds meer risico’s nemen, begint het oversteken naar de andere kant gevaarlijke paranormale gevolgen te hebben.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Flatliners, vanaf donderdag 9 november in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke hoofdrolspeler uit de 1990-versie van Flatliners is - in een heel andere rol - ook in deze re-imagining van Niels Arden Oplev te zien?

Antwoord: Kiefer Sutherland.

  • Meedoen aan de prijsvraag