Prijsvraag Fist Fight

Geplaatst: door de redactie

In de comedy Fist Fight kruipen Ice Cube en Charlie Day in de rol van leraren op een middelbare school. Zij zijn bereid om hun verschillen op de harde manier aan te pakken. De film verschijnt op donderdag 23 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een Fist Fight crew neck T-shirt bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Op de laatste dag van het jaar doet de zachtaardige leraar Engels Andy Campbell (Charlie Day) zijn best om alles onder controle te houden tussen examenstunts, een disfunctionerende administratie en bezuinigingen die banen op de tocht zet. Maar alles gaat van kwaad tot erger wanneer hij per ongeluk zijn veel hardere en veelal gevreesde collega Ron Strickland (Ice Cube) tegen het lijf loopt. Strickland daagt Campbell uit tot een ouderwetse knokpartij na schooltijd. Nieuws van het gevecht verspreidt zich als een lopend vuurtje en blijkt precies hetgene dat de school, en Campbell, nodig heeft.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Fist Fight, vanaf donderdag 23 februari in de Nederlandse bioscopen, en het crew neck T-shirt, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In Fist Fight speelt deze Amerikaanse rapper, songwriter, producer en acteur de rol van middelbareschoolleraar Mr. Strickland. Hij is bekend van zijn rollen in Boyz n the Hood, Friday en Barbershop. Daarnaast produceerde hij de voor een Oscar genomineerde blockbuster Straight Outta Compton. Hoe heet deze acteur?

Antwoord: Ice Cube.

Copyright: ©2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help