Prijsvraag Fifty Shades Freed

Geplaatst: door de redactie

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Het romantisch drama draait vanaf donderdag 8 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele fraaie prijzenpakketten met daarin een T-shirt, canvas tas en de filmeditie van het boek weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film. De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.

Wil je kans maken op het prijzenpakket van Fifty Shades Freed, vanaf donderdag 8 februari in de Nederlandse bioscopen, met daarin een T-shirt, canvas tas en de filmeditie van het boek, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Het scenario van Fifty Shades Freed werd geschreven door Niall Leonard. Waarom is dat opmerkelijk?

Antwoord: Niall Leonard is de echtgenoot van Fifty Shades-schrijfster E.L. James.

  • Meedoen aan de prijsvraag