Prijsvraag Ferdinand

Geplaatst: door de redactie

Van de regisseur en filmstudio van Rio verschijnt op woensdag 20 december een nieuwe hartverwarmende animatiefilm in de Nederlandse bioscopen. Wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele sets met vier vrijkaarten weggeven voor Ferdinand van Blue Sky Studios. Krijg je er gelijk een pakket met fraaie prijzen van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van Ferdinand

Wil je kans maken op een setje van vier vrijkaarten voor Ferdinand, vanaf woensdag 20 december - in sommige bioscopen al vanaf 16 december in voorpremière - in de Nederlandse bioscopen, en het prijzenpakket met daarin onder meer een stickervel, schrijfset en kerstbal, plus een tuinset óf rugtas, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In de Nederlands gesproken versie is de stem van Ferdinand ingesproken door de kersverse Nederlandse wereldkampioen kickboksen. Wat is zijn naam?

Antwoord: Rico Verhoeven.

Copyright: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag