Prijsvraag Father Figures

Geplaatst: door de redactie

Owen Wilson en Ed Helms spelen de hoofdrollen in Father Figures, het regiedebuut van Lawrence Sher die eerder onder meer furore maakte met het camerawerk voor de The Hangover-films. De komedie verschijnt donderdag 18 januari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures International Holland enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wilson en Helms spelen de rollen van Kyle en Peter Reynolds, twee broers met een excentrieke moeder die ze altijd heeft verteld dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren. Wanneer ze ontdekken dat dat een leugen is, gaan ze op zoek naar hun echte vader. Tijdens deze zoektocht leren ze dingen over hun moeder, die ze eigenlijk liever niet hadden geweten.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van Warner Bros. Pictures International Holland

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Father Figures, vanaf donderdag 18 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Met welke kerstfilm met onder meer Jennifer Aniston, Jason Bateman en T.J. Miller maakte Father Figures-schrijver Justin Malen dik een jaar geleden zijn debuut als scenarist voor een bioscoopfilm?

Antwoord: Office Christmas Party

Copyright: © 2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag