Prijsvraag Fast & Furious 8

Geplaatst: door de redactie

Hoewel de Fast & Furious franchise alweer toe is aan z'n achtste deel, lijkt de koek nog lang niet op. Voor Fast & Furious 8 werd met F. Gary Gray (Straight Outta Compton) niet alleen een nieuwe regisseur aangesteld, met onder meer Charlize Theron, Scott Eastwood en Hellen Mirren is er ook het nodige verse bloed in de cast. Het nieuwste deel uit de commercieel meest succesvolle franchise uit de filmgeschiedenis draait vanaf donderdag 13 april in de Nederlandse bioscopen en wij mogen setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt en petje van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man, die hen tot een familie maakte, thuis te brengen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Fast & Furious 8, vanaf donderdag 13 april in de bioscoop, en een petje en T-shirt van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Regisseur F. Gary Gray is niet onbekend met auto-achtervolgingen in een film. Voor welke flitsende remake werkte hij een jaar of vijftien geleden met Charlize Theron?

Antwoord: The Italian Job.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help