Prijsvraag Every Day

Geplaatst: door de redactie

In het door Michael Sucsy (The Vow) geregisseerde Every Day volg je het verhaal van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde. Wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten voor de 22 februari in de Nederlandse bioscopen verschijnende romantische film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven. Wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet hetzelfde is. Hij beweert zich niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Dit is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Everyday, vanaf donderdag 22 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Wie schreef het gelijknamige boek waarop Every Day werd gebaseerd?

Antwoord: David Levithan.

  • Meedoen aan de prijsvraag