Prijsvraag Escobar

Geplaatst: door de redactie

Escobar (Loving Pablo) volgt het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis; Pablo Escobar. Het misdaaddrama met Javier Bardem en Penélope Cruz in de hoofdrollen verschijnt donderdag 31 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Pablo Escobar (Bardem) werd beroemd en berucht door de cocaïnehandel, verdiende miljarden en doodde duizenden mensen. In Escobar zie je dit keer door de ogen van de charmante journaliste Virginia Vallejo (Cruz) zijn leven en hun gepassioneerde en stormachtige affaire ten tijde van zijn terreur dat een heel land verwoestte...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Escobar, vanaf donderdag 31 mei in de bioscoop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Niet alleen in deze film, maar ook in het dagelijks leven zijn Bardem en Cruz een stel. Op de set van welke Woody Allen-film sloeg de vonk tussen de twee Spanjaarden over?

Antwoord: Vicky Cristina Barcelona.

  • Meedoen aan de prijsvraag