Prijsvraag Escape Room

Geplaatst: door de redactie

Zes vrienden denken voor hun lol naar een escape room te gaan, maar komen terecht in een nachtmerrie. De thriller Escape Room draait vanaf donderdag 30 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Om zijn 30e verjaardag te vieren neemt Kristen haar vriend Tyler en twee andere bevriende stellen mee naar de nieuwste Escape Room. De groep wordt in een kamer opgesloten en terwijl de tijd wegtikt moeten ze allerlei cryptische raadsels en puzzels oplossen om eruit te komen. Maar al snel hebben ze door dat er iets niet in de haak is. De opdrachten worden niet alleen steeds moeilijker, maar ook steeds bloediger. De escape room maakt het ene na het andere slachtoffer en de overgebleven spelers beseffen dat ze niet langer een spel, maar voor hun leven spelen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Escape Room, vanaf donderdag 30 november in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke plaats werd in 2013 de eerste escape room van Nederland geopend?

Antwoord: Bunschoten.

  • Meedoen aan de prijsvraag