Prijsvraag The Equalizer 2

Geplaatst: door de redactie

Regisseur Antoine Fuqua en hoofdrolspeler Denzel Washington sloegen na Training Day, The Magnificent Seven en The Equalizer opnieuw de handen ineen voor de allereerste sequel in hun beider carrières. The Equalizer 2 draait vanaf vrijdag 10 augustus in voorpremière, en wij mogen setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt en powerbank van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Denzel Washington is in The Equalizer 2 opnieuw te zien in één van zijn meest karakteristieke rollen. Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand van wie hij houdt?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Equalizer 2, en het T-shirt en de powerbank van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk donderdag 16 augustus, vrijdag de 17e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Wie zijn naast Denzel Washington de enige twee acteurs uit de eerste film die ook te zien zijn in The Equalizer 2?

  • Meedoen aan de prijsvraag