Prijsvraag Early Man

Geplaatst: door de redactie

Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep. De stop-motionfilm draait vanaf woensdag 7 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Een hilarische komedie die zich afspeelt in het begin der tijden. Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Early Man, vanaf woensdag 7 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Hoe heet de filmstudio achter Early Man, die eerder films als Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun the Sheep uitbracht?

Antwoord: Aardman Animations.

  • Meedoen aan de prijsvraag