Prijsvraag DVD The Zookeeper's Wife

Geplaatst: door de redactie

The Zookeeper's Wife is een verfilming van het gelijknamige boek - in Nederland vertaald als Antonina’s Dierentuin - van Diane Ackerman. Zij baseerde haar verhaal op de archieven en dagboeken van Antonina Zabinska. Het drama is sinds woensdag 20 september te koop op DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat. De Poolse Antonina (Jessica Chastain) en haar man Jan Zabinski runnen met succes een dierentuin in Warschau. Tijdens de Tweede Wereldoorlog lijkt hun idyllisch bestaan echter vernietigd te worden door de nazi's. De Zabinska's besluiten terug te vechten tegen de bezetters en heimelijk samen te werken met het verzet. Ze weten meer dan driehonderd Joden uit de handen van de nazi's te redden door ze een schuilplek te bieden in verborgen tunnels en kooien van hun dierentuin.

Wil je kans maken op de DVD van The Zookeeper's Wife, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Aan de live-action remake van welke bekende Disney animatieklassieker werkt Niki Caro, de Nieuw-Zeelandse regisseuse van The Zookeeper's Wife, momenteel?

Antwoord: Mulan.

  • Meedoen aan de prijsvraag