Prijsvraag DVD The Wizard of Lies

Geplaatst: door de redactie

Tweevoudig Oscarwinnaar Robert De Niro en de voor drie Academy Awards genomineerde Michelle Pfeiffer spelen de hoofdrollen in het door Oscarwinnaar Barry Levinson (Rain Man, Avalon, Bugsy, Wag the Dog) geregisseerde The Wizard of Lies. Het biografisch drama, dat genomineerd werd voor liefst vier Emmy Awards, is sinds 4 oktober te koop op DVD en wij mogen van distributeur Warner Bros. Home Entertainment enkele exemplaren van de HBO film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

The Wizard of Lies is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over Bernie Madoff (De Niro) die in zijn eentje misschien wel de grootste individuele investeringsfraude ooit pleegt. Hij licht zijn cliƫnten op via het vermogensbeheer van zijn eigen bedrijf Madoff Investment Securities. Wanneer de FBI vermoedt dat Madoff fraude pleegt wordt niet alleen hij, maar ook zijn familieleden, die nergens iets van afweten, onderzocht. De goede reputatie die Madoff heeft opgebouwd wordt in een slag teniet gedaan, want niemand vertrouwt Bernie en zijn familieleden meer.

Wil je kans maken op de DVD van The Wizard of Lies, sinds 4 oktober overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor welke film won Barry Levinson zijn tot nu toe enige Oscar?

Antwoord: Rain Man.

  • Meedoen aan de prijsvraag