Prijsvraag DVD Where To Invade Next

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Michael Moore keerde na zes jaar pauze terug met Where To Invade Next. De nieuwe film van de maker van onder meer Fahrenheit 9/11 en Bowling for Columbine, die hem in 2003 een Oscar opleverde, is een verrassende oproep tot actie in de van hem bekende reisverslagstijl. De documentaire is nu uit op DVD en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In Where to Invade Next, één van zijn beste - zo niet allerbeste - films, kruipt Moore in de rol van 'bezetter' en bezoekt verschillende landen, zoals Finland, Italië en Tunesië. Hij vraagt zich af hoe deze landen omspringen met sociale en economische problemen en of de VS daar nog wat van kunnen leren. Wat blijkt? De oplossingen voor de meest diepgewortelde problemen in Amerika bestaan al, ze hoeven alleen nog maar overgenomen te worden.

Wil je kans maken op de DVD van Where To Invade Next, nu te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Michael Moore werd eind jaren '90 in New York gearresteerd tijdens het filmen voor de videoclip bij het nummer Sleep Now In The Fire. Voor welke band regisseerde hij die muziekvideo?

Antwoord: Rage Against The Machine.

  • Meedoen aan de prijsvraag