Prijsvraag DVD Vechtershart S02

Geplaatst: door de redactie

Waldemar Torenstra is terug als kickbokser Nick Roest in het tweede seizoen van Vechtershart. De tweede reeks is vanaf dinsdag 25 juli te koop op DVD en wij mogen van distributeur Just Entertainment enkele exemplaren weggeven. Krijg je de DVD-box met het complete eerste seizoen er gelijk bij! Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Alle foto's © Pief Weyman

Na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen proberen de broers Nick en David Roest (Torenstra en Benja Bruijning) in de tweede reeks hun leven weer op poten te krijgen. Nu een relatie met zijn ex Selma (Imanuelle Grives) verkeken lijkt, wil Nick het eindelijk eens ‘goed doen’ met zijn meisje Kirsten (Kimberley Klaver). Helemaal nu hij opnieuw vader lijkt te worden. Maar ja: Nick blijft Nick... Bovendien is de markt voor kickboksers ingezakt door het steeds populairder wordende MMA en dat dwingt Nick tot rigoureuze keuzes waarbij voortdurend de verlokking van het ‘makkelijke’ geld op de loer ligt.

David wil vol goede moed zijn leven weer oppakken als hij voor de zoveelste keer uit rehab komt, waar hij voor zijn drugsverslaving is behandeld. Als blijkt dat hij door achterstallige huur uit zijn huis is gezet en Bodil (Loes Havekort) hem niet terug wil nemen, is hij terug bij af: dakloos en geroyeerd als advocaat. Van Nick mag hij zolang in de sportschool slapen, maar als David ziet dat Nick steken laat vallen, begint hij zich intensief met het bedrijf te bemoeien om een dreigend faillissement te voorkomen...

Wil je kans maken op de DVD-boxen van de eerste twee seizoenen van Vechtershart, seizoen 2 is vanaf dinsdag 25 juli te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Waarvoor staat de afkorting MMA?

Antwoord: Mixed Martial Arts.

  • Meedoen aan de prijsvraag