Prijsvraag DVD Uilenbal

Geplaatst: door de redactie

Tijden het Cinekid Filmfestival 2016 was regisseur Simone van Dusseldorp niet alleen gast van het jaar, ze won bovendien een oeuvreprijs voor haar films die de harten van kinderen en ouders raken. Eén van die films waarmee ze dat doet is Uilenbal, een feelgood familiefilm die vanaf dinsdag 14 februari te koop is op DVD en te zien op VOD. Wij mogen van distributeur Just4Kids enkele exemplaren van de DVD weggeven, lees snel verder hoe je kunt winnen.

Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral (Hiba Ghafry) die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi (Jashayra Oehlers), de stoere Jason (Matheu Hinzen) en de verlegen Vito (Felix van de Weerdt). Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep’s botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Wil je kans maken op de DVD van Uilenbal, vanaf woensdag 14 februari te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Als welke volkszanger was Matheu Hinzen al eens te zien in een bioscoopfilm?

Antwoord: Als de jonge André Hazes in Bloed Zweet en Tranen.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help