Prijsvraag DVD Tulip Fever

Geplaatst: door de redactie

De regisseur van The Other Boleyn Girl strikte Alicia Vikander, Dane DeHaan, Christoph Waltz en Cara Delevingne voor een liefdesdrama dat zich afspeelt ten tijde van de tulpenmanie in Amsterdam. Tulip Fever verschijnt woensdag 17 januari op DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de 17e eeuw. Een tijd waar tulpen meer waard zijn dan goud. Het oogverblindende weesmeisje Sophia (Vikander) is vanuit het klooster waar zij opgroeide uitgehuwelijkt aan tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort (Waltz). Wanneer de jonge, talentvolle schilder Jan de Loos (DeHaan) opdracht krijgt een portret van het echtpaar te schilderen, worden hij en Sophia op slag verliefd. Gedreven door passie, verzinnen de twee een list om samen een toekomst te kunnen opbouwen. Daarvoor moeten zij zich wel mengen op de riskante tulpenmarkt en alles op het spel zetten.

Wil je kans maken op de DVD van Tulip Fever, vanaf woensdag 17 januari overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk zaterdag 20 januari, zondag de 21e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Van welke Jane Austen-verfilming schreef Tulip Fever-schrijfster Deborah Moggach een kleine vijftien jaar geleden het filmscript?

  • Meedoen aan de prijsvraag