Prijsvraag DVD A Street Cat Named Bob

Geplaatst: door de redactie

A Street Cat Named Bob is gebaseerd op het gelijknamige boek over het leven van de straatmuzikant James Bowen. De biografische film is nu te koop op DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na een moeilijke jeugd, heeft James Bowen (Luke Treadaway) een leven als dakloze achter zich gelaten en probeert hij af te kicken van zijn heroïneverslaving. Wanneer hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater vindt, verandert dat zijn leven. Hij kan geen eigenaar ontdekken en besluit het dier te verzorgen tot hij beter is. Wanneer Bob echter weer op eigen pootjes kan staan, blijft hij trouw aan James en wijkt niet meer van zijn zijde. Bob vergezelt hem naar zijn werk als straatmuzikant en verkoper van de daklozenkrant en via YouTube filmpjes worden de twee beroemd. Dankzij Bob lukt het Bowen uiteindelijk af te kicken en zijn leven terug op de rit te krijgen.

Wil je kans maken op de DVD van A Street Cat Named Bob, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke bekende film met Daphne Deckers in een klein rolletje werd geregisseerd door A Street Cat Named Bob-regisseur Roger Spottiswoode?

Antwoord: de Bond-film Tomorrow Never Dies.

  • Meedoen aan de prijsvraag