Prijsvraag DVD Shades of Blue S01

Geplaatst: door de redactie

Jennifer Lopez schittert in de televisieserie Shades of Blue als politierechercheur die wordt gedwongen samen te werken met een anticorruptie-eenheid van de FBI. Het complete eerste seizoen van de misdaadserie, waarin onder meer ook Ray Liotta een belangrijke rol heeft, is vanaf 14 juni te koop op DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Harlee Santos (Lopez) is een alleenstaande moeder die werkt binnen een team van door en door corrupte politiemensen in New York. Ze is wanhopig op zoek naar een goed leven voor haar dochter. Zo wanhopig dat ze zelfs steekpenningen aanneemt. Wanneer ze gearresteerd wordt door de FBI en gedwongen wordt informatie te leveren over haar 'broeders', zal Harlee de lijn tussen liefde, loyaliteit, eer en verraad moeten vinden.

Wil je kans maken op de DVD van Shades of Blue S01, vanaf woensdag 14 juni te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef het in 2012 verschenen boek Shades of Blue: 30 Years of (Un)ethical Policing waarop deze serie losjes gebaseerd is?

Antwoord: Michael Rudolph.

  • Meedoen aan de prijsvraag