Prijsvraag DVD Sepp de Wolvenvriend

Geplaatst: door de redactie

Na de bioscooprelease eind vorig jaar verschijnt de Nederlands gesproken Zwitserse familiefilm Sepp de Wolvenvriend dinsdag 14 maart op DVD. Wij mogen van distributeur Just Film Distribution enkele exemplaren van de boekverfilming door de Oscar-winnende regisseur Xavier Koller weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Hoog in de bergen woont de vrolijke jongen Sepp. Hij geniet van de natuur en het eenvoudige leven op de geitenboerderij van zijn ouders. Sepp heeft een bijzondere gave om met dieren om te gaan. Zijn beste vriend is een geit die hij kunstjes laat doen en hij sluit vriendschap met een wolf. Maar dan krijgt zijn vader, die onderweg is naar het dorp om zijn kazen te verkopen, een ongeluk. Alle zelfgemaakte kazen vallen van de wagen en storten in de rivier. Een rijke winkelier die aan het vissen is met zijn zoontje vindt de kazen en ziet het als een geschenk uit de hemel. Het leven van Sepp staat daarna volledig op zijn kop. Zijn ouders hebben geen geld meer om eten te kopen. En worden onder druk gezet om ook Sepp zijn geit af te staan. Voor Sepp begint het avontuur nu echt, hij gaat op zoek daar een oplossing en krijgt daarbij hulp van de wolf!

Wil je kans maken op de DVD van Sepp de Wolvenvriend, vanaf dinsdag 14 maart te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Sepp de Wolvenvriend is gebaseerd op het beroemdste Zwitserse kinderboek nĂ¡ Heidi. Wat is de oorspronkelijke titel van dat boek?

Antwoord: Schellen-Ursli.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help