Prijsvraag DVD Safe House S01

Geplaatst: door de redactie

In Safe House begint een getraumatiseerde politieman een bed & breakfast waar hij geconfronteerd wordt met zijn verleden. Het eerste seizoen van de spannende Britse serie verschijnt dinsdag 11 juli op DVD en wij mogen van distributeur Just Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Nadat onder zijn hoede een getuige is doodgeschoten, besluit voormalig politieman Robert (Christopher Eccleston) samen met zijn vrouw Katy (Marsha Thomason) een bed & breakfast in het Engelse Lake District te beginnen. Maar wanneer zijn vroegere collega en vriend Mark (Paterson Joseph) hen vraagt of ze de B&B beschikbaar wil stellen voor een opgejaagde familie, stemt Robert hiermee in. Uit compassie voor de familie, maar vooral omdat hij zijn fouten uit het verleden wil goedmaken. Al snel blijkt hun vluchthuis toch niet zo veilig als gedacht. Niet voor de familie en zeker niet voor Robert...

Wil je kans maken op de DVD van Safe House S01, vanaf dinsdag 11 juli overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke langlopende Britse televisieserie speelde Christopher Eccleston één seizoen de rol van de naamgever van die sc-fi serie?

Antwoord: Doctor Who.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help