Prijsvraag DVD Riverdale S01

Geplaatst: door de redactie

Liefhebbers van series als Gossip Girl, Pretty Little Liars en The OC zullen zeker kunnen genieten van Riverdale! Het volledige eerste seizoen is nu verkrijgbaar op DVD en wij mogen van distributeur Warner Bros. Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Op Riverdale High vind je de populaire quarterback Archie, de onzekere blondine Betty en buitenbeentje Jughead die elkaar al jaren kennen. Later voegt nieuwkomer Veronica zich ook bij het gezelschap. Ze leiden een typisch scholierenleven, vol relaties, bijbehorende liefdesbreuken, vrienden en feesten. Hun leven verandert drastisch wanneer in de zomervakantie Jason, de tweelingbroer van Cheryl, overlijdt. In eerste instantie denkt men dat de dood van Jason een ongeluk is, totdat de politie meer aanwijzingen verzamelt, geheimen gedwongen boven tafel komen en de tweelingzus van Jason belangrijke informatie blijkt achter te houden over de dood van haar broer.

Wil je kans maken op de DVD van Riverdale S01, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie is de uitgever van het stripboek waarop deze televisieserie gebaseerd werd?

Antwoord: Archie Comics.

Copyright: © 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag