Prijsvraag DVD Remember

Geplaatst: door Jochem Geerdink

In Remember gaat de negentigjarige Zev met hulp van een mede Auschwitz-overlever en een handgeschreven brief op zoek naar de persoon die verantwoordelijk is voor de dood van zijn familie zeventig jaar eerder. Het thrillerdrama van Atom Egoyan is nu te koop op DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Elke keer wanneer Zev (Oscarwinnaar Christopher Plummer) wakker wordt, roept hij de naam van zijn vrouw, om vervolgens eraan herinnerd te worden dat ze onlangs is overleden. Zev lijdt aan geheugenverlies. Daarom heeft zijn vriend Max (Oscarwinnaar Martin Landau) uitgebreide instructies opgeschreven voor de reis die Zev gaat maken. Een reis die hem langs meerdere plekken in Canada en Amerika leidt, op zoek naar de man die zeventig jaar eerder verantwoordelijk was voor de dood van zijn familie in het concentratiekamp van Auschwitz.

Wil je kans maken op de DVD van Remember, lees hier onze recensie stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Het is niet voor het eerst dat Atom Egoyan en Christopher Plummer samen aan een film werkten. In welke eerdere film van Egoyan, waarin ook diens echtgenote Arsinée Khanjian een voorname rol speelde, was Plummer te zien?

Antwoord: Ararat.

  • Meedoen aan de prijsvraag