Prijsvraag DVD Mees Kees Langs de Lijn

Geplaatst: door de redactie

Met een nieuwe klas, een nieuwe acteur in de rol van Mees Kees en een nieuwe regisseur (Aniëlle Webster) keerde de geliefde (inval)leraar afgelopen najaar terug in Mees Kees Langs de Lijn. Nadat ruim 300.000 mensen de film in de bioscoop zagen, verschijnt de familiefilm woensdag 22 maart op DVD. Wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In alweer het vierde deel van de populaire Mees Kees-reeks doet de school van Meester Kees (Leendert de Ridder) mee aan een toekomstproject. Alle creatieve ideeën van Meester Kees en zijn klas ten spijt, heeft directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) haar eigen ideeën over de invulling van het project. Zij wil dat klas 6B mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Meester Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos wanneer de moeder van Meester Kees ziek wordt. Dreus vervangt hem als voetbalcoach, terwijl Meester Kees zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen. Gelukkig kan Meester Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen!

Wil je kans maken op de DVD van Mees Kees Langs de Lijn, vanaf woensdag 22 maart te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Hoe heet de schrijfster van de populaire Mees Kees boeken?

Antwoord: Mirjam Oldenhave.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help