Prijsvraag DVD Limitless S01

Geplaatst: door de redactie

Kun jij je de film Limitless nog herinneren? Daarin haalde Bradley Cooper door een nieuwe drug veel meer uit zijn brein dan een 'normaal' persoon. De succesvolle bioscoopfilm kreeg een vervolg als televisieserie en het eerste seizoen daarvan is vanaf 14 juni te koop op DVD. Wij mogen enkele exemplaren van Limitless S01 weggeven, lees snel verder hoe je kunt winnen.

Brian Finch (Jake McDorman), een twintiger zonder doel, krijgt van een vriend een nieuwe gevaarlijke pil genaamd NZT-48. Deze pil zorgt ervoor dat hij elk gedeelte van zijn hersenen kan gebruiken en zo de slimste persoon ter aarde wordt, zolang hij de drugs maar neemt. Brian werkt samen met FBI-agente Rebecca Harris (Jennifer Carpenter), ze lossen samen zaken op en gaan op zoek naar de producent van de gevaarlijke drug om er achter te komen waarom Brian de enige persoon lijkt te zijn die geen last heeft van de dodelijke bijwerkingen. Het is allemaal nog ingewikkelder door de betrokkenheid van de mysterieuze senator Eddie Morra (Bradley Cooper). Voor hem staat misschien meer op het spel dan wordt verwacht.

Wil je kans maken op de DVD van Limitless S01, vanaf woensdag 14 juni te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke door Clint Eastwood geregisseerde film waren hoofdrolspeler Jake McDorman en Bradley Cooper eerder samen te zien?

Antwoord: American Sniper.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help