Prijsvraag DVD Hotel De Grote L

Geplaatst: door de redactie

De 12-jarige Kos woont samen met zijn vader en drie zussen in hun familiehotel aan zee. Wanneer zijn vader onverwacht in het ziekenhuis belandt, staan de kinderen er alleen voor. Nu moeten zij het hotel runnen. Hotel De Grote L is nu te koop op DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Kos (Julian Ras), nu zijn vader (Frank Lammers) in het ziekenhuis ligt de man in huis, probeert de leiding te nemen, maar de samenwerking met zijn zussen (Abbey Hoes en Bente Fokkens) loopt helemaal mis. Kos snapt echt niets van meisjes en zij niets van hem. Wanneer de schuldeisers voor de deur staan, kan Kos het hotel alleen maar redden door als jongen mee te doen aan de Miss Beach verkiezing. Tegelijkertijd probeert hij ook in de voetbalselectie te komen én indruk te maken op Isabel (Aiko Beemsterboer); het mooiste meisje van het heelal. Kos krijgt het knap moeilijk, want hoe kun je zowel de beste voetballer worden als het mooiste meisje van de missverkiezing?

Wil je kans maken op de DVD van Hotel De Grote L, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke populaire Nederlandse filmreeks is hoofdrolspeler Julian Ras te zien als Goos?

Antwoord: Dummie de Mummie.

  • Meedoen aan de prijsvraag