Prijsvraag DVD Het Leven is Vurrukkulluk

Geplaatst: door de redactie

Het Leven is Vurrukkulluk is een film over liefde en verlangen. De verfilming van de bekende roman van Remco Campert door Frans Weisz is vanaf dinsdag 15 mei te koop op DVD en wij mogen van distributeur Just Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Alle foto's: ©Pief Weyman

Tijdens een heerlijke lentedag zien we de twee beste vrienden Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta (Anniek Pheifer) en Ernst-Jan (Teun Kuilboer). Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal ontmoeten we Rosa (Willeke van Ammelrooy) en Kees (Stefan de Walle), oude geliefden, wiens paden na decennia onverwacht weer kruisen. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Wil je kans maken op de DVD van Het Leven is Vurrukkulluk, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welk jaar verscheen Camperts roman Het Leven is Vurrukkulluk?

Antwoord: 1961.

  • Meedoen aan de prijsvraag