Prijsvraag DVD Harley and the Davidsons

Geplaatst: door de redactie

Michiel Huisman speelt één van de hoofdrollen in Harley and the Davidsons. De miniserie is vanaf woensdag 19 juli te koop op DVD en wij mogen van distributeur Sony Pictures Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Harley-Davidson is meer dan een motor. Het is een symbool van Americana, van de grond af opgebouwd door oprichters Walter (Michiel Huisman) en Arthur Davidson (Bug Hall) en hun vriend Bill Harley (Robert Aramayo). Maar de weg naar succes verliep niet zonder problemen – met talloze hindernissen, genadeloze concurrenten en buitengewone risico's. Samen gaven deze drie jongemannen, de zonen van immigranten uit de arbeidersklasse, alles om ervoor te zorgen dat het bedrijf dat zij hadden opgericht het zou overleven. Maar hoe ver zouden ze gaan om de ultieme Amerikaanse droom te verwezenlijken?

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van SPHE

Wil je kans maken op de DVD van Harley and the Davidsons, vanaf woensdag 19 juli te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke Amerikaanse stad vind je het hoofdkwartier van Harley-Davidson?

Antwoord: Milwaukee.

  • Meedoen aan de prijsvraag