Prijsvraag DVD Gifted

Geplaatst: door de redactie

De regisseur van (500) Days of Summer en The Amazing Spider-Man kwam afgelopen najaar met een indringend familiedrama met Chris 'Captain America' in de hoofdrol. Gifted van Marc Webb is nu verkrijgbaar op DVD en wij mogen van distributeur Twentieth Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In een kustplaats in Florida voedt de alleenstaande Frank Adler (Evans) een wonderkind op: zijn energieke en jonge nichtje Mary (Mckenna Grace). Buurvrouw Roberta (Octavia Spencer), Mary’s beste vriendin, helpt hun de dagelijkse sleur te doorbreken. Frank’s voornemen om Mary een normaal schoolleven te bieden worden wreed verstoord wanneer de wiskundige vaardigheden van het 7-jarige meisje de aandacht trekken van Frank’s starre moeder Evelyn (Lindsay Duncan). Evelyn’s plannen voor haar kleindochter dreigen Frank en Mary uit elkaar te drijven. Omdat Frank bang is dat Mary hierdoor van haar gelukkige kinderjaren beroofd zal worden, barst er een vreselijke strijd los over de vraag wie het voogdijschap moet krijgen.

Wil je kans maken op een de DVD van Gifted, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke film van Joon-ho Bong waren Evans en Spencer eerder samen te zien?

Antwoord: Snowpiercer.

  • Meedoen aan de prijsvraag