Prijsvraag DVD Free State of Jones

Geplaatst: door de redactie

Free State of Jones gaat over een ogenschijnlijk kleine gebeurtenis tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog, maar wel één met grote, positieve gevolgen. Het historisch drama met Matthew McConaughey, lees hier onze recensie, verschijnt woensdag 18 januari op DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In het waargebeurde en epische filmdrama Free State of Jones volgen we Newton Knight (McConaughey) tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. We zien hoe Knight zijn eigen zoon verliest tijdens deze wrede oorlog; voor Knight de reden om de strijd aan te gaan tegen het zuiden. Hij roept lokale slaven en boeren op om mee te vechten, met als doel: vrijheid, gerechtigheid en een eigen vrije staat... Knight schrijft hiermee geschiedenis en komt in de boeken als een vermaarde voorvechter tegen rassendiscriminatie.

Wil je kans maken op de DVD van Free State of Jones, vanaf woensdag 18 januari te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor welke drie films ontving regisseur Gary Ross tot nu toe een nominatie voor beste scenario?

Antwoord: Big, Dave en Seabiscuit.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help