Prijsvraag DVD Fake

Geplaatst: door de redactie

Nadat hij in tientallen films en tv-series te zien was, vond Thomas Acda de tijd rijp om zijn debuut te maken als regisseur. Dat gebeurde vorig jaar met de Telefilm Fake, waarin acteurs als Sanne Langelaar, Gijs Naber, Lies Visschedijk, Nasrdin Dchar en Tim Haars te zien zijn. Fake verschijnt dinsdag 17 januari op DVD en wij mogen van distributeur Just Film enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Maya (Langelaar), afgestudeerd in kunstgeschiedenis en archeologie, valt ondanks waarschuwingen van haar gay best friend Erik (Naber) voortdurend op onbetrouwbare types. Met haar laatste verovering David (Haars) ontsnapt ze in Zuid-Amerika maar net aan een arrestatie vanwege een kilo cocaïne in haar tas. Terug in Nederland begint ze een B&B. Haar eerste gast is de aantrekkelijke Aziz (Dchar), die op de International Art Fair een eeuwenoud Marokkaans mozaïek wil stelen. Wanneer de vonken overspringen, staat Maya voor een lastige keuze: volgt ze haar hart of haar verstand?

Wil je kans maken op de DVD van Fake, vanaf dinsdag 17 januari te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Eerder al maakte Acda zijn debuut als romanschrijver. Wat is de titel van dat debuut?

Antwoord: Onderweg met Roadie.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help