Prijsvraag DVD Equals

Geplaatst: door de redactie

Geliefden hebben het nooit makkelijk in de films van Drake Doremus. Zo ook in Equals, lees hier onze recensie, waar mensen moeten leven volgens de strikte regels van Het Collectief. Gevoel wordt kunstmatig onderdrukt en seks, zelfs aanraking, is taboe. De sci-fi verschijnt woensdag 18 januari op DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In Equals maken we kennis met een wereld waar emotie verboden is. Op het tonen van emotie staan zware straffen die het leven van de bewoners ondragelijk maakt. Wanneer Nia (Kristen Stewart) en Silas (Nicholas Hoult) elkaar ontmoeten ontstaan er gevoelens voor elkaar die per dag sterker worden waardoor het verbergen van deze liefde steeds moeilijker wordt. Met gevaar voor eigen leven proberen ze bij elkaar te zijn, maar wanneer de angst om opgesloten te worden zo groot wordt, zien ze nog maar één uitweg, eentje die fatale gevolgen kan hebben...

Wil je kans maken op de DVD van Equals, vanaf woensdag 18 januari te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Eén van de acteurs uit Equals is momenteel ook te zien in een Nederlandse film die deze week in première ging. Welke acteur?

Antwoord: Guy Pearce, hij speelt de hoofdrol in Brimstone van Martin Koolhoven.

  • Meedoen aan de prijsvraag